Промоции

SsangYong
Biljana Jancevska

Off Road авантура со SsangYong

Ги поканивме новинарите од најреномираните автомобилиски медиуми кај нас, на несекојдневно претставување на гамата на SsangYong.

SsangYong
Biljana Jancevska

SsangYong го претставува новиот SUV Torres

Претходник на новиот дизајнерски јазик „Powered by Toughness“ Името на моделот инспирирано од Националниот парк Патагонија Понaтамошен раст преку првиот SSangYong во класата Јужнокорејскиот бренд

Најпопуларни

Uncategorized

Ја одбележавме Меѓународната недела на сестринската професија

Традиционално, по шести пат Унијата на ЗМСТАС предводени од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри ЗМСТАС – ЗА НАС на 12ти мај ја организираше Свечената академија во чест на Меѓународната недела на сестринството.

SsangYong

DЕЕP CONTROL ТЕХНОЛОГИЈА КАЈ KORANDO

Новата, четврта генерација на SsangYong Korando е комплетно нова интерпретација на модерните вредности на корејскиот специјалист за оф-роуд и 4×4 возила, па и покрај жестоката