Сервис

Возило со отворена хауба

5 најскапи дефекти кај автомобилите

Најчесто, дефектите на автомобилот можат да се избегнат со редовно сервисирање, но постојат и такви на кои не можеме да влијаеме со своето однесување и возачки навики. Без разлика во која група спаѓаат, дефектите од 1000 или од неколку десетици илјади, воопшто не се пријатни, а овде ќе наведеме неколку од најскапите.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner