Porter NP6: Градскиот камион, веќе од 299 евра месечно

Замислен и развиен за градот, Porter NP6, за само 299 евра месечно

Конфигурација замислена и развиена за градот:

  • Мали димензии
  • Компактна структура
  • Максимална флексибилност
  • Еколошки мотори

Искористете ја новата акција за NP6 и одличната понуда за финансирање со месечна рата од само 299 евра месечно!

Цена со вклучен ДДВУчествоБрој на месечни ратиИзнос на месечна рата
23.000 евра
1.421.400 денари
6.576 евра
406.397 денари
72299 евра
18.478 денари

Повеќе за Piaggio Porter NP6 дознајте на piaggio.com.mk

Останати новости

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner